A MOL-csoportról

A MOL-csoportról

Bemutatjuk vállalatunkat a kutatástól a szponzori szerepkörig! A média képviselői, a befektetők és az álláskeresők ugyancsak itt kaphatnak bővebb tájékoztatást az őket érdeklő kérdésekről.

Társaságunkról

Ismerje meg társaságunk működését, a vállalatirányítás folyamatát! Bemutatjuk partnereinket és leányvállalatainkat, valamint cégtörténetünkről is olvashat.
Tovább

Fenntartható fejlődés

Ha érdekli, hogyan járul hozzá a MOL a fenntartható fejlődéshez, milyen környezetvédelmi tevékenységet folytat, akkor itt olvashat róla bővebben.
Tovább

Etikai Kódex

Az első Etikai Kódexet 1992-ben vezettük be, melyet azóta is folyamatosan frissítünk a külső és belső változások figyelembevételével. 2006-ban – az integrált üzleti működéssel összhangban – a MOL Nyrt. a TVK Nyrt. és a Slovnaft a.s. korábban egymástól függetlenül működő etikai bizottságait csoportszinten integráltuk, és létrehoztuk a MOL-csoport Etikai Tanácsot. Ezzel egy időben készült el az első csoportszintű, minden leányvállalatra és tagvállalatra vonatkozó Etikai Kódexünk, melyet 2007-ben adtunk ki. A 2010-ben módosított, jelenleg érvényben lévő kiadvány készítése során figyelembe vettük a nemzetközi sztenderdeket és a legjobb gyakorlatokat, valamint a saját gyakorlati tapasztalatainkat, az érintettek elvárásainak való még jobb megfelelés, és a gyakorlati megvalósulás erősítése érdekében.
Tovább

Prezentációk

A letölthető anyagok pdf és xls formátumúak!
Tovább

Elismeréseink


Tovább

Társadalmi szerepvállalás

Felismertük: nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!
Tovább

Beszállítói Központ

Mit várunk el beszállítóinktól? Ismerje meg alapelveinket, valamint a tapasztalatcserére alkalmas fórumokat!
Tovább

Ingatlanok

Ebben a szekcióban a MOL-csoport Magyarországon eladásra váró ingatlanjait ismerheti meg. Oldalunkon folyamatosan frissítve jelennek meg legújabb ajánlataink, s igyekszünk a lehető legrészletesebb tájékoztatást nyújtani a befektetőknek és érdeklődőknek. Válogasson kedvére ingatlanaink közül és nézzen be hozzánk máskor is - a kínálat bármikor bővülhet!
Tovább

Tájékoztató bányaszolgalmi jogok utólagos rendezéséről

A MOL-csoport ez úton tájékoztatja a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat a 2004. év előtt épült „szénhidrogén létesítmények” bányaszolgalmi jogának utólagos rendezésére irányuló ingatlan-nyilvántartási eljárásról. Az eljárás megindítására a bányatörvény 50/D. §-a ad felhatalmazást.
Tovább