Üdvözöljük a MOL-csoport Karrier oldalán!

A több mint 40 országban jelenlévő MOL-csoport a régió vezető energetikai vállalata, és annak kiemelkedő fontosságú gazdasági szereplője. Világszerte több mint 32 000 munkatársa révén a MOL a legjelentősebb munkáltatók egyike, amely hosszú távon az emberi erőforrást tartja egyik legfontosabb értékének.

A MOL-csoport tevékenységét a fenntarthatóság jegyében alakítja, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszik a lehető leghatékonyabb működésre és arra, hogy termékei mindig a legkiválóbbak legyenek. A munka világában is élenjáró kíván maradni, HR folyamataival eredményesen támogatva ezt a törekvését.
A MOL és leányvállalatai hisznek abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása. A cégcsoport sikerének kulcsa az, hogy nem éri be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresi meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motivál és képez tovább.


A MOL-csoport munkavállalóinak szakértelmére nem csak Magyarországon, hanem külföldön is számít; folyamatosan keresi azokat kollégákat, akik az alábbi területeken dolgozva nemzetközi tapasztalatokra is szert tehetnek:

  • speciális olajipari területeken: kutatás-termelés, finomítás, petrolkémia,
  • üzleti területeken: kereskedelem, logisztika, kiskereskedelem és marketing, 
  • és az üzleti támogatás területén: pénzügy-számvitel, humán erőforrás, informatika, jog, stb.

A MOL SIKERE, A MUNKATÁRSAINK SIKERE !