Freshhh
- nemzetközi olajipari vetélkedő főiskolásoknak, egyetemistáknak

Freshhh - nemzetközi olajipari vetélkedő főiskolásoknak, egyetemistáknak

A Freshhh a MOL-csoport nemzetközi, olaj- és gáziparra fókuszáló vetélkedője főiskolásoknak és egyetemistáknak.
A Freshhh versenyre a www.freshhh.net oldalon lehet regisztrálni április 7-éig.


2007-es indulása óta az egyik legnagyobb nemzetközi olaj- és gázipari versenye a MOL-csoport által szervezett Freshhh. A vetélkedő célja, hogy a MOL-csoport megtalálja, magához vonzza és fejlessze a fiatal tehetségeket. Az elmúlt hét évben 10 000 diák 3 500 csapata versenyzett közel 250 egyetemről és 70 országból. Sokan közülük már a MOL-csoport alkalmazásában állnak világszerte.

A versenyről röviden

A háromfordulós verseny első két szakaszában a csapatoknak interneten kell összemérni a tudásukat. Először a MOL-csoport által megalkotott online játékban iparági és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk, ahonnan a legjobb 40 csapat jut tovább a következő fordulóba. Ebben a stratégiai szimuláció szakaszban egy virtuális töltőállomást működtetése lesz a feladat. A forduló lényege, hogy részletes piacelemzést követően kell jó döntéseket hozni a benzinkút sikeres működése érdekében. Az 5 legjobb csapat innen kerül a budapesti döntőbe, ahol a MOL szakembereiből álló zsűri előtt kell különböző feladatokat megoldaniuk.

A legjobb 3 csapat 20000 Euro értékű nyereményben részesül. A nyertes csapat 9000 Euro, a második helyezett 7000 Euro, a harmadik helyezett 4000 Euro nyereményben részesül. A legjobb három csapatnak lehetősége nyílik, hogy csatlakozzon a MOL-csoport GROWWW programjához.

Az idei évben a Freshhh főként a finomítás, logisztika és stratégia területeire fókuszál.

Ki jelentkezhet?

A Freshhh vetélkedő egyetemistáknak és főiskolai tanulóknak szól, minden csapattagnak aktív hallgatói jogviszony szükséges. A versenyen PhD hallgatók is részt vehetnek. A verseny az olaj- és gáziparra összpontosít, így ajánlott gyakorlatorientált csapattagok nevezése is.

Hogyan lehet jelentkezni?

A három fős csapatok a at www.freshhh.net oldalon regisztrálhatnak 2014. április 7-e GMT 12:00-ig.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport Közép Európa egyik vezető nemzetközi integrált olaj- és gázipari vállalata, működése 40 országot érint Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a FÁK tagállamaiban. A MOL-csoportban 30,000 munkavállaló dolgozik világszerte. A MOL-csoport jelenleg 11 országban végez szénhidrogén-kutatási tevékenységet és hét országban folytat kitermelést. A MOL-csoport öt kőolaj-finomítót és két petrolkémiai gyárat üzemeltet Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban és Olaszországban. A vállalatcsoport több mint 1700 töltőállomással rendelkezik Közép-és Délkelet-Európában, 11 országban, hét márkanév alatt.