Az Éves Jelentés egy auditált, az üzleti évet bemutató dokumentum, amely tartalmazza a vezetés beszámolóját és elemzését a pénzügyi helyzetről, a működés eredményeiről, az üzletágak bemutatását, valamint részvényesi és társaságirányítási információkat. 2009-től a MOL az Éves Jelentésbe integrálja a Fenntarthatósági Jelentést is.
2009-től a MOL-csoport az Éves Jelentését és a Fenntartható Fejlődés Jelentését integráltan, közös kiadványban tette közzé. Helyi és leányvállalati szintű jelentéseink megtekintéséhez kérjük látogassa meg a MOL-csoport Fenntartható fejlődés internetes oldalát is.

A Stílus és Lendület a MOL ingyenes életmód magazinja, mely Magyarországon, Romániában és Szlovákiában jelenik meg.
SumUp
SumUp – azaz összegzés. Kétnyelvű üzleti magazinunkat valóban az összefoglalás, az összegzés igényével készítjük partnereinknek. Nagykereskedelmi vevőink, beszállítóink és befektetőink így értesülhetnek csoportunk és a piac legfontosabb híreiről, eseményeiről, terveiről – vagyis mindarról, ami mindennapi üzleti sikereink mögött van.
A magazin letölthető itt.
         
A MOL Group Szakmai Tudományos Közlemények cégünk negyedévente megjelenő szakmai kiadványa. A magazin beszámol az olajipar legjobb gyakorlatairól, fejlesztéseiről, valamint tudományos módszerekről, beruházásokról, továbbá az olajüzlet globális kihívásairól és műszaki-gazdasági trendjeiről.

A 20 éves a MOL című jubileumi dokumentumkötet a MOL elmúlt 20 évének legérdekesebb eseményeit gyűjti egy csokorba, interjúk, visszaemlékezések, korabeli újságcikkek segítségével.