2012.07.17.

Flash mob-bal indult a MOL olimpiai kampánya - A MOL kalapot emel a tehetségek előtt

200 fős villámcsődülettel (Flash mob) lepte meg a MOL a Londonba kijutott kajak-kenusokat tegnap a budapesti Aquaworld-ben a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sajtótájékoztatóján. A vállalat legújabb „Le a kalappal tehetségeink előtt” című kampányával arra buzdít mindenkit, hogy egy szimbolikus kalapemeléssel tisztelegjen minden, Londonba utazó sportoló előtt. A villámcsődületről készült kisfilm a MOL Youtube-csatornáján itt látható, illetve a MOL hivatalos ’MOLÓ’ Facebook-oldalán is elindult egy olimpiai kvízjáték.

A budapesti Aquaworldben hétfőn tartott sajtótájékoztatót a Kajak-Kenu Szövetség, amikor a közös fotózás közben egy kétszáz fős egyenkalapos tömeg lepte el a sportolókat. A zenére elkészített koreográfia végén minden táncos egyszerre emelte meg brit zászlóval díszített kalapját a kajak-kenusok, szimbolikusan pedig az egész magyar olimpiai csapat előtt. A kétperces táncos flash mob végén egy óriási kivetítőn láthatta a közönség, ahogy az ország különböző pontjain fiatalok és idősek kalapemeléssel tisztelegnek a Londonba utazók előtt.

A flash mob láttán az olimpiai csapat és a sajtó képviselői is nagyon meglepődtek, de pár másodperc múlva mindenki együtt tapsolt és dalolt a lelkes fiatalokkal.

„Nagyon fontos elismerni azt a rendkívüli teljesítményt, aminek köszönhetően egy sportoló eljut az Olimpiára. A MOL büszke arra, hogy támogatottjai közül többen kikerültek az Londoni Nyári Játékokra, drukkolunk nekik és bízunk benne, hogy sok éremmel térnek majd haza – mondta Kelenvölgyi Ágnes, a MOL szponzorációs vezetője

A magyar olimpikonok között öt, MOL által támogatott profi sportoló is van. Szilágyi Áron kardvívó, Babos Tímea teniszező, Vajda Attila kenus, Kozák Danuta és Kovács Katalin kajakosok. A felnőtt támogatottak mellett még a MOL Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató programjának 10 ifjú (18 évnél fiatalabb) sportolója is a hazai csapatot erősíti, köztük olyan reménységek, mint például Biczó Bence úszó,  Dudás Miklós kajakos és Tóth Adrienn öttusázó.

„Le a kalappal a tehetségeink előtt”

A MOL legújabb „Le a kalappal a tehetségeink előtt” című kampányával tiszteleg a magyar olimpiai csapat előtt. A kampány során a MOL-kutakon hozzáférhető Stílus és Lendület magazin mellett számos hirdetés és videó lesz látható az interneten és a nyomtatott sajtóban, amelyeken a MOL és a hazai sportrajongók megemelik kalapjukat kedvenceik előtt.

A kampány alatt exkluzív beszámolók is kerülnek majd fel a sportolókról a molcsapat.hu weboldalra illetve egy Facebook-játék is indult a MOL hivatalos MÓLÓ Facebook-oldalán, amelyben sporttal kapcsolatos kvíz helyes kitöltése után Londonnal kapcsolatos ajándékokat lehet nyerni.

A videó itt tekinthető meg.

A játék ezen a linken érhető el.