Menedzsment rendszerek

Fenntartható fejlődés keretrendszer

A MOL-csoport elkötelezett a fenntartható fejlődés megvalósítása iránt. Felismertük, hogy szükség van a közös értékek megteremtésére, és meglátásunk szerint a fenntartható fejlődés előny a társadalom és érték az üzlet számára.
Tovább

EBK menedzsment rendszer

Ez az irányelv iránymutatást és koncepcionális segítséget nyújt a vezetők számára arra vonatkozóan, hogy a MOL-csoport egységes EBK menedzsment rendszerének adaptálásával és a felelősségi körök egyértelmű szétválasztásával miként építhetik be az EBK szempontokat az üzleti működésbe. Az irányelv rögzíti az EBK funkció és menedzsment rendszer alapvető elemeit (15 elemet). Az irányelvben foglaltak szerint úgy kell kialakítani a rendszert, hogy az a nemzetközi normáknak megfelelő külső tanúsításra alkalmas legyen.
Tovább

EBK politika és stratégia

Az EBK Politika a MOL-csoport egységes irányítási alapelveinek egyike, az egészségvédelem, biztonságtechnika és környezetvédelem iránti legmagasabb szintű vállalati elkötelezettség, melyről az Etikai Kódexben is részletesen olvashat. Érvényes a MOL-csoport valamennyi üzleti egységére és irányított leányvállalatára, melyek ez alapján dolgozzák ki saját EBK célkitűzéseiket, stratégiájukat és programjukat.
Tovább

Kockázat és krízis menedzsment

Integrált kockázat-kezelési rendszer – "teljes felszerelésben"
Tovább

Szabványos irányítási rendszerek (SZIR)

A minőségirányítás a szervezet minőségi működését irányító és felügyelő összehangolt tevékenységek összessége. Tanúsított irányítási rendszereink, melyek a minőséghez, a környezethez és a biztonsághoz kapcsolhatók garantálják, hogy folyamataink a szabványokban meghatározottak szerint kezeltek.
Tovább

Beszállítói minősítés és politika


Tovább

Teljesítményértékelési rendszer

Teljesítmény Menedzsment Rendszerünk (TMR) változatos elemekből áll csoport- és vállalati szinten egyaránt, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy szoros kapcsolat legyen a MOL-csoport céljai, tevékenységei, tervei és az egyéni teljesítmények között.
Tovább