Menedzsment rendszerek

Fenntartható fejlődés keretrendszer

A MOL-csoport elkötelezett a fenntartható fejlődés megvalósítása iránt. Felismertük, hogy szükség van a közös értékek megteremtésére, és meglátásunk szerint a fenntartható fejlődés előny a társadalom és érték az üzlet számára.
Tovább

EBK és Társadalmi Hatás Politika és Stratégia

Az EBK és Társadalmi Hatás Politika a MOL-csoport egységes irányítási alapelveinek egyike, az egészségvédelem, biztonságtechnika és környezetvédelem iránti legmagasabb, Csoport szintű vállalati elkötelezettség. Az EBK és Társadalmi Hatás Politika érvényes a MOL-csoport valamennyi üzleti egységére és irányított leányvállalatára, melyek ez alapján dolgozzák ki saját EBK célkitűzéseiket, stratégiájukat és programjukat.
Tovább

Kockázat és krízis menedzsment

Integrált kockázat-kezelési rendszer – "teljes felszerelésben"
Tovább

Szabványos irányítási rendszerek (SZIR)

A minőségirányítás a szervezet minőségi működését irányító és felügyelő összehangolt tevékenységek összessége. Tanúsított irányítási rendszereink, melyek a minőséghez, a környezethez és a biztonsághoz kapcsolhatók garantálják, hogy folyamataink a szabványokban meghatározottak szerint kezeltek.
Tovább

Beszállítói minősítés és politika


Tovább

Teljesítményértékelési rendszer

Teljesítmény Menedzsment Rendszerünk (TMR) változatos elemekből áll csoport- és vállalati szinten egyaránt, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy szoros kapcsolat legyen a MOL-csoport céljai, tevékenységei, tervei és az egyéni teljesítmények között.
Tovább