Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Felismertük: nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

Támogatási alapelveink

A továbbiakban részletesen megismerkedhet támogatási alapelveinkkel, elbírálási rendszerünkkel és a támogatással kapcsolatos döntéseink hátterével. Egyben összefoglaljuk azokat az alapvető szempontokat, amelyeket minden egyes beérkező kérelem esetében megvizsgálunk.
Tovább

Együttműködéseink

A MOL a legnagyobb vállalati adományozója az országnak, számos társadalmi kezdeményezés mellé odaállunk, mind a sport, mind a kultúra vagy akár a környezetvédelmi és szociális ügyek területén.
Tovább

Új Európa Alapítvány

A MOL közhasznú alapítványa kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek és a gyermekegészségügy támogatására, de együttműködő partnere kíván lenni a sport, a kultúra és a környezetvédelem területén azon civil kezdeményezéseknek, amelyek élhetőbb és humánusabb környezet kialakítására törekednek. Az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete Ónodi Eszter színművésznő.
Tovább

Pályázatok

Vállalatunk gazdasági súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszik, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. A következő oldalakon pályázatainkról és azok eredményeiről tájékozódhat.
Tovább