Pályázatok

Vállalatunk gazdasági súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszik, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. A következő oldalakon pályázatainkról és azok eredményeiről tájékozódhat.

MOL Tehetségtámogató Program Sport kategória

A program sport kategóriája tehetséges fiatal sportolók szakmai fejlődését segíti. Gyakran előfordul, hogy országos és nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő eredményeket elért gyerekek számára saját környezetük nem tudja biztosítani a továbblépéshez szükséges körülményeket és a megfelelő eszközöket: sportszereket, speciális ruházatot, a versenyre való nevezéshez és az utazáshoz szükséges anyagi forrásokat.
Tovább

MOL Tehetségtámogató program Művészet-tudomány kategória

A program művészeti-tudományos kategóriája tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti, akik országos és nemzetközi megmérettetéseken kiemelkedő eredményeket értek el. Ezek a gyerekek a fejlődésükhöz szükséges eszközökre, pl. hangszerre, festő- és rajzeszközökre tudnak támogatást igényelni.
Tovább

MOL Tehetséggondozásért Díj

A fiatal tehetségek, későbbi sikeres sportolók, művészek, szakemberek elindítása olyan áldozatkész tanárokon, edzőkön, szakembereken múlik, akik meglátják bennük a lehetőséget és bátorítják első lépéseiket. A MOL Tehetséggondozásért Díjjal az ő munkájukat szeretnék elismerni. Segítsen nekünk megtalálni őket! Jelölje őket a MOL Tehetséggondozásért Díjra!
Tovább

MOL Gyermekgyógyító Program

A MOL Gyermekgyógyító Program olyan nonprofit szervezeteket támogat, amelyek krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációjával foglalkoznak. A pályázat keretében a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást.
Tovább

MOL Zöldövezet program 2014/2015: Szeptembertől lehet pályázni

Több újítás is lesz a MOL Zöldövezet programban az idei évtől. Változnak a pályázati határidők, a társasházi kategóriában már vidéki társasházak is pályázhatnak és bevezetésre kerül a közösségi kertek kategória is.
Tovább

Média a Tehetségekért Díj

A Média a Tehetségekért Díjra az újságírók és a média munkatársai pályázhatnak fiatal magyar tehetségekkel foglalkozó írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással.
Tovább

A családom a szponzorom! díj

A Nagy Sportágválasztó, a Nagy Hangszerválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös esszépályázatot hirdet 10-18 éves fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén. A pályamunkákat szeptember 10-ig várják.
Tovább