Facebook Youtube Linkedin

Vásároljon 2x2 L Coca-Cola üdítőt most rendkívül kedvező, 699Ft/pack áron! Az akció 2014.11.01-12.31. között, illetve a készlet erejéig tart!

Akció időtartama: 2014.11.01-12.31.

Letölthető anyagok

Vásároljon 2 db Milka Go terméket most akciós, 279Ft/db áron! Az akció 2014.11.01-30. között, illetve a készlet erejéig tart!

Akció időtartama: 2014.11.01-30.

Letölthető anyagok

A garantált pontjóváírás mellett nyerhet egy élményautózást Michelisz Norbival, wellness hétvégét, mozijegyeket vagy Dockyard vásárlási utalványt!

Meghívom a barátomat és nyerek!

Vásároljon kijelölt töltőállomásainkon 2014. október 1. és november 30. között Diesel, 95-ös típusú benzin, MOL eco+ Autógáz, EVO NEO Benzin vagy EVO NEO Diesel üzemanyagot, és részesüljön a kedvezményre jogosító kupon birtokában 10 Ft vagy 20 Ft árkedvezményben literenként!

Az akció OTP Bank által kibocsátott “MasterCard” és “Maestro” típusú betéti kártyákkal történő fizetéskor áll fent, készpénzzel fizető vásárló nem jogosult a kedvezményre. Az árkedvezmény a tankolás teljes összértékéből kerül levonásra.

A játék részleteit a részvételi szabályzatban olvashatja.

Válassza Ön is a cafetériában a legmodernebb és legkényelmesebb juttatási formát, és használja az Edenred Cafeteria kártyáját!

Részletek itt.

Vásároljon nálunk AA vagy AAA Energizer elemeket 16 db-os kiszerelésben csak 1499 Ft/csomag árért!

- 16 DB Energizer AA és AAA ceruza elem: 1499 Ft
- Energizer Ultra+ Baby elem, 2 db: 699 Ft
- Energizer Ultra+ Góliát elem, 2 db: 899 Ft

Az akció időtartama: 2014. szeptember 1 - visszavonásig.

Letölthető anyagok

A Multipont játékában egy Opel Astra mellett számos értékes nyeremény várja a regisztrált kártyásokat.

Regisztráljon most!

Ha tudni akarod, hogy hol van a Hozzád legközelebbi MOL, INA, IES, Slovnaft, Tifon, Papoil benzinkút, akkor a töltsd le a MOL ingyenes, Benzinkút Kereső applikációját. Az Android 4.0 és afölötti vagy IOS 7 vagy afölötti rendszerű telefonokra az applikáció letölthető a Google Play-ből vagy az AppStore-ból.

Az alkalmazás Európa 10 országában, több mint 3000 MOL-csoport töltőállomásról gyűjti össze az információkat: tartalmazza a közeli MOL-csoport-hoz tartozó benzinkutak listáját útvonaltervezőt készít az útba eső töltőállomásokkal, tartalmazza a MOL-csoport teljes benzinkút hálózatának listáját, település és szolgáltatások szerint, 10 európai országban.

Játékunk lezárult, a szerencsés nyertesek listája itt található.

Játékleírás
Gyűjtsd a matricákat és nyerj!

Pattanj nyeregbe, várnak a MOL bringaPONTok!

 • A játékban résztvevőknek minél több MOL bringaPONT-ra kell betérniük kerékpárral 2014. július 1. és augusztus 31. között.
 • Az egyes bringaPONTokon egyedi sorszámú matricákat kapnak.
 • Ezeket a matricákat a – töltőállomásokon beszerezhető – pontgyűjtő füzetbe kell ragasztani.
 • Ha összegyűlt 3, 5 vagy 10 különböző matrica, a pontgyűjtő füzetet a matricákkal küldd el az 1439 Budapest, Pf.: 699/2 címre.
 • Az első, 3 vagy 5 matricát összegyűjtött 1000 -1000 beküldő garantált szív alakú villogó prizmát kap ajándékba.
 • Az első - 10 matricát összegyűjtött - 100 beküldő 5000 forint értékű MOL Blue Kártyát kap (melyeket a MOL töltőállomásokon lehet felhasználni).
 • A nyereményjáték lezárultával a pontgyűjtő füzetet beküldők között 3 kategóriában (3, 5 és 10 matrica) ajándékokat sorsolunk ki.
 • A sorsolás időpontja 2014. szeptember 19. 11:00 óra.
 • A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítjük, és nyereményüket postai úton kapják meg.

Nyeremények

3 matrica

5 matrica

10 matrica

Szolgáltatások

A hivatalos játékszabályzatért és a bringaPONTok listájáért kattints ide: Tovább

Válassza a Nekem8 szolgáltatásunkat, és hívjon most két választott belföldi alapdíjas hívószámot csak 8 Ft-os percdíjjal!

Részletek: www.molmobile.hu/tarifak

Letölthető anyagok

2013. július 01-től már 125 MOL-töltőállomáson kialakított „PostaPonton” veheti át csomagküldeményeit!

A MOL Magyarország és a Magyar Posta megállapodásának eredményeként közösen bővítettük szolgáltatásaink körét – 2013. július 01-től már 125 MOL-töltőállomáson kialakított „PostaPonton” veheti át csomagküldeményeit!
A MOL PostaPontokon a Shopline, Vatera, Teszvesz és Grando webáruházakban megrendelt csomagok vehetők át. A vásárlók sms-ben vagy e-mailben kapnak értesítést a küldemény érkezéséről, melyet a töltőállomások nyitvatartási idejében vehetnek át.

A MOL PostaPontokon átvehető csomagok maximális tömege 20 kg, az átvételre tíz nap áll rendelkezésre és bankkártyával is lehet fizetni.

Az átvételi helyeket itt tekintheti meg.


További információk itt.

Tökéletes látási viszonyok minden időben EVOX 4season szélvédőmosó folyadékkal
Tovább

A Sodexo AJÁNDÉK utalványok 2013. február 1-től üzemanyagra is felhasználhatók a MOL töltőállomásokon – országosan több mint 330 kúton.

A MOL és Sodexo megállapodásának köszönhetően 2013. február 1-től az Ajándék utalványok azon köre, amelyek utazás, vagy üzemanyag felirattal rendelkeznek, felhasználhatók lesznek üzemanyag vásárlásra is a MOL hálózat kijelölt, több mint 330 töltőállomásán.

Az új kibocsátású utalványokon már megnevezésre kerül az „üzemanyag” termékkör, mint felhasználási lehetőség. A régebbi kibocsátású utalványokon „utazás” termékköri megnevezés utal az üzemanyag vásárlás lehetőségére.

Amennyiben olyan utalvánnyal rendelkezik, melyen sem az üzemanyag, sem az utazás termékköri megnevezés nem szerepel, azon utalványokkal üzemanyag vásárlására nincs lehetősége.

Az AJÁNDÉK utalványok mellett a MOL hálózatában Sodexo BÓNUSZ utalványa is alkalmas üzemanyag vásárlásra, míg az ENNI-Kék és MELEGÉTEL utalványokkal élelmiszert tud vásárolni töltőállomásainkon.

A pontos kútlista, beváltási feltételek miatt keresse töltőállomásainkat, vagy a www.mol.hu / www.sodexo.hu weboldalakat.

Letölthető anyagok

Autógáz-tankolásai alkalmával is vegye igénybe az 5 Ft/liter kedvezményt a kiválasztott törzskutak* bármelyikén!

Igényeljen most MOL Green Kártyát és tankoljon eco+ Autógázt 5 Ft-tal kedvezőbb áron!

A MOL Green Kártya előnyei:

 • 5 Ft/liter kedvezmény a kiválasztott 5 törzskúton;
 • Havi összesítő számla e-mail címre küldött e-számla formájában;
 • Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül;
 • Ingyenes kártyatiltás és új kártyaigénylés;
 • Igényeknek megfelelő több kártyatípus;
 • Egyéni limit beállítási lehetőségek: napi-, heti-, havi- negyedéves vagy éves limit;
 • Egy partnerhez több kártya is igényelhető;
 • Kártyánként meghatározható termékkör beállítási lehetőségek a vásárolható termékekre és az igénybe vehető szolgáltatásokra.

*: Tekintse meg eco+ - Green törzskút listánkat, ahol MOL eco+ Autógázt tankolhat és egyben igénybe veheti a kedvezményt!

A Green Kártyával kapcsolatos bővebb információért és a kártya igényléséhez, kérjük, kattintson ide.

Letölthető anyagok

Tisztelt Érdeklődő!
Tájékoztatjuk, hogy jelenleg nincs folyamatban töltőállomás üzemeltetői pályázat és regisztrációra sincs lehetőség. Javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a megjelenő pályázatokról.

Köszönettel:

MOL Kiskereskedelem