Címlap

Biztosítás (Utas, Kötelező, Casco)

A nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz ma már hozzátartozik annak tudata, hogy bármilyen helyzetben biztos lehessen abban, hogy tud segítségért fordulni. Éppen ezért törekszünk arra, hogy minél több MOL töltőállomáson legyen lehetősége utasbiztosítást kötni. Ezen túlmenően partnereink segítségével, egy perc alatt kiszámolhatja, hogy az összes magyarországi biztosító közül ki ajánlja a legolcsóbb kötelező biztosítási- illetve casco szerződést az Ön számára!Utasbiztosítás

A MOL töltőállomásokon megvásárolható utasbiztosítás a téli sportokkal kapcsolatosan többek között az alábbiakra terjed ki:
  • sípályáról történő mentés
  • kártalanítás saját vagy bérelt sífelszerelésre, lopás vagy megsemmisülés esetén
  • kártalanítás síbérletre
A tájékoztatás nem teljes körű, a pontos feltételeket, fedezettséget, kártérítési limitek a töltőállomásokon elérhető tájékoztató anyagokon és a biztosítási kötvényben!

Legyen szó akár városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről az utazás legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény azonban kellemetlenné teheti az utazást. Otthonunktól távol ezeket a helyzeteket kezelni sokkal nehezebb, és nem egy esetben megdöbbentően költséges is lehet. Ezért azt tanácsoljuk, hogy soha ne induljon el külföldre egy megfelelő utasbiztosítás nélkül.

Ha mégis elmulasztotta megkötni biztosítását, vagy csak nem volt rá ideje, térjen be kijelölt töltőállomásaink egyikébe!

A kijelölt töltőállomások listáját megtekintheti a linkre kattintva. link

  • Utasbiztosítás 3 napos         1 910,- Ft
  • Utasbiztosítás 5 nap             3 185,- Ft
  • Utasbiztosítás 10 nap           5 500,- Ft
Az utasbiztosítási csomagok határozott 3, 5 és 10 napos tartamra vásárolhatók, de a csomagok kombinálhatók. Például, egy 8 napos utazás esetén egy 3 és egy 5 napos csomag vásárlása szükséges.
Egy csomag egy biztosítottra szól!
A csomagok előre megvásárolhatók és egy későbbi időpontban is megtörténhet a telefonos aktiválás, de ennek az utazás megkezdése előtt még Magyarország területén kell megtörténnie.
A biztosítás díja megegyezik a csomag árával.
A nem aktivált és sértetlen csomagolású csomagok a vásárlás időpontjától számított 24 órán belül visszaválthatók azon a MOL-töltőállomáson, ahol a vásárlás történt, 24 órán túl a Biztosító központi ügyfélszolgálatán, melynek címe: 1146 Budapest, Hermina út 17. III. emelet.
A biztosítás Európa országaiban, továbbá Algériában, Tunéziában, Egyiptomban és Törökországban is érvényes.Kötelező biztosítás
A kötelező felelősségbiztosítást (GFB) mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van (legyen az személy-vagy teherautó, motorkerékpár, vagy akár csak egy rendszám nélküli robogó). A felelősségbiztosítást kormányrendelet szabályozza, és alapvető célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat térítse meg, helyettünk. GFB nélkül nem vehetünk részt a közúti forgalomban, ellenkező esetben súlyos büntetésekkel, valamint azzal szembesülhetünk, hogy egy véletlenül okozott kárt a saját zsebünkből kell kifizetnünk.Kötelező biztosítását szakmai partnerünk segítségével kösse meg online!

Kötelező biztosítás kalkulátorunkat a következő linkre kattintva érheti el. link


CASCO biztosítás
A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben keletkezett károkat megtérítse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.


Casco biztosítását szakmai partnerünk segítségével kösse meg online!

Casco kalkulátorunkat a következő linkre kattintva érheti el. link