Címlap

Gyorsítósáv

"Gyorsítósáv" néven indult kényelmi szolgáltatásunk elsősorban azon autósok számára kedvező, akik bankkártyával kívánnak fizetni és kizárólag üzemanyagra van szükségük.

Az elsőként a MOL Fóti úti töltőállomásán (Budapest, IV. ker., Fóti út 130.) bevezetett extra szolgáltatás lényege, hogy a vásárlók a Gyorsítósáv jelzéssel ellátott kútoszlopoknál bankkártya vagy MOL üzemanyagkártya segítségével fizethetnek, anélkül, hogy ezért külön befáradnának a shopba. A kutaknál elhelyezett készülékek használata egyszerű, a gépek lépésről lépésre tájékoztatják a vásárlókat a teendőkről.
A Gyorsítósáv szolgáltatás keretén belül is lehetőség van a nyugta mellett ÁFÁ-s számlát kérni. Már az első számla igénylésekor „vevőkódot” kap minden tankoló, amelyet később a készülékekbe billentyűzve az automatikusan kiállítja a számlát.  A Gyorsítósáv indulásakor a töltőállomás rendszeres vásárlói levélben kapják meg a vevőkódjukat. Aki nem rendelkezik még vevőkóddal, vagy az nincs éppen nála, a készülék nyomógombjai segítségével megadhatja a számla készítéséhez szükséges adatait.
A Skandináv országokban és Olaszországban már igen népszerű fizetési mód a tesztidőszak lezárása után várhatóan a MOL további töltőállomásain is bevezetésre kerül.

Jelenleg Gyorsítósáv automatával ellátott töltőállomások:

Budapest, IV. ker. Fóti út 130.
Érd, Budai út

A Gyorsítósáv használata kártyás fizetés esetén (részletes tájékoztatónk letölthető az oldal alján található linken, illetve megtalálható minden automatán):

img style=border:none;

A Gyorsítósáv használata készpénzes fizetés esetén (részletes tájékoztatónk letölthető az oldal alján található linken, illetve megtalálható minden automatán):

img style=border:none;