Címlap

Üzemanyagok

Lendület, Önnek fejlesztve! Üzemanyagaink pontosan azt a dinamizmust, biztonságot, sebességet adják autójának, amelyre annak szüksége van. Válasszon kínálatunkból saját és autója igényei szerint!

Üzemanyagaink a bioüzemanyagok forgalmazási kötelezettségére vonatkozó törvényi előírásokkal és a hatályos magyar szabványokkal összhangban tartalmazhatnak BIOkomponenseket a hatályos termékszabványokban megengedett felső korlátig*. A benzinek és dízelek összes bioüzemanyagtartalmának 2013-ban el kell érnie a forgalmazott motorbenzinek 3,1 energia%-ának és a forgalmazott dízelek 4,4 energia%-ának megfelelő BIOkomponens tartalmat.

* Benzinekben max. 5,0 tf% bio-etanol és/vagy max. 15,0 tf% bio-ETBE az érvényes szabvány előírásait figyelembe véve, míg dízelekben max 7,0 tf% FAME tartalom megengedett.

MOL EVO NEO

A MOL EVO NEO prémium benzin európai összehasonlításban is kiváló minőséget képvisel.

Az EVO NEO rendszeres használatával dinamikusabb vezetési élmény, jobb gyorsulás, hosszabb motor élettartam és kisebb károsanyag-kibocsátás érhető el a válogatott komponensek és csúcsteljesítményű adalékcsomagnak köszönhetően. Teljes mértékben megfelel az autógyártó szövetségek legmagasabb szintű motorbenzin minőségi igényeinek (Worldwide Fuel Charter, Category 4).
Tovább

95-ös motorbenzin

Döntsön a kiváló MOL 95-ös motorbenzin mellett.
A MOL 95-ös motorbenzin korszerű adalékokkal formulázott üzemanyag. Modern, közvetlen befecskendezésű rendszerek számára éppúgy ideális, mint a karburátoros Otto-motoroknak.
Tovább

EVO NEO Diesel

Gördülékeny indulás, a téli hidegben is! A MOL EVO NEO Diesel prémium üzemanyag a dízelautók számára.

Képzelje el, hogy ezen túl nem kell állandóan a hőmérőt figyelnie!
Az EVO NEO Diesel az évszakok változásától független, kénmentes prémium gázolaj. Korszerű komponensei és adalékanyagai állandó minőséget, kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Téli hideg vagy nyári hőség nem számít, a minőség ugyanaz!
Tovább

Diesel

Döntsön a kiváló MOL Diesel gázolaj mellett.
A MOL Diesel gázolaj korszerű adalékokkal formulázott dízelgázolaj. Modern, nagy nyomású befecskendező rendszerek számára éppúgy ideális, mint a hagyományos dízelmotoroknak.
Tovább

MOL eco+ Autógáz

Érezze át, milyen a gazdaságos biztonság! A MOL eco+ Autógáz speciális összetételű, magas oktánszámú és könnyen tankolható.
Tovább