Címlap

MOL EVO NEO

A MOL EVO NEO prémium benzin európai összehasonlításban is kiváló minőséget képvisel.

Az EVO NEO rendszeres használatával dinamikusabb vezetési élmény, jobb gyorsulás, hosszabb motor élettartam és kisebb károsanyag-kibocsátás érhető el a válogatott komponensek és csúcsteljesítményű adalékcsomagnak köszönhetően. Teljes mértékben megfelel az autógyártó szövetségek legmagasabb szintű motorbenzin minőségi igényeinek (Worldwide Fuel Charter, Category 4).


EVO NEO a környezetért:
A MOL EVO NEO speciális összetétele, kiváló minőségű biokomponens tartalma és speciális adalékolása következtében használata kevésbé terheli a környezetet. A gyártásánál alkalmazott bio-ETBE magas oktánszámú, megújuló alapanyagból készült komponens.

EVO NEO a motorért:
A MOL EVO NEO benzin formulázásához alkalmazott kiváló speciális adalék csomag tisztán tartja és védi a motort, valamint az üzemanyagrendszert, eltávolítja a korábban kialakult lerakódásokat és megakadályozza új lerakódások kialakulását; kopáscsökkentő hatása megnöveli a motor élettartamát. Az üzemanyag ellátó rendszer tisztasága nagyobb motorteljesítményt kisebb fogyasztást eredményez. Kiváló korrózióvédő hatása védi a motort és az üzemanyag ellátó rendszert a káros korróziós hatásoktól.
A minimum 100-as oktánszám rugalmasabb motorműködést és dinamikusabb menetviselkedést eredményez.

EVO NEO benzin Önért:
A MOL EVO NEO benzint Önnek ajánljuk, ha elkötelezett a környezetvédelem mellett, ha át akarja élni a dinamikus autózás élményét és a legkiválóbb üzemanyagot szeretné adni kedvenc autójának. Az EVO NEO benzin kiváló tulajdonságait nem csak a régi típusú autója, hanem a modernebb motorral szerelt gépjárműve is meghálálja.