Kenőanyag ajánló


Engineering
     szolgáltatások

Szervizközpont
Kenőanyag és Autóápolás

Kenőanyag és Autóápolás

Közlekedési kenőanyagok, ipari olajok, fémmegmunkálási segédanyagok, kenőzsírok és autóápolási termékek széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek.

Közlekedési kenőanyagok

A minőségben nem ismerünk alkut. Ezzel jellemezhetnénk legjobban közlekedési kenőolajainkat. Elégedett vevőink tapasztalatai folyamatosan meggyőzik vállalatunkat arról, hogy csak a legmagasabb mérce számít.
Tovább

Ipari olajok

Mindenre van megoldás! Az ipar minden területén otthonosan mozgunk. Hidraulika-, műszer-, szerszámgép-, kompresszor-, hűtőgép-, hajtóműolaj, esetleg élelmiszeriparban alkalmazott kenőanyagok. Egy biztos: vevőink igényei vezetnek bennünket!
Tovább

Fémmegmunkálási segédanyagok

Gépeknek, de nem gépiesen! A fémmegmunkálás során alkalmazott, technológiát elősegítő vegyipari készítmények rugalmasan alkalmazhatóak a kívánt célra.
Tovább

Kenőzsírok

Speciálisan változatosak! A kenőzsírokat egyedi tulajdonságaik teszik alkalmassá a legkülönbözőbb feladatokra, például gördülőcsapágyak vagy rugók kenésére. Válasszon igényei szerint!
Tovább

Autóápolási termékek

Az Ön vezetési élménye nekünk mindent megér! Szélvédőmosóink, fagyálló hűtőfolyadékaink és fékfolyadékaink minden úton elkísérik, és szinte észrevétlenül biztosítják Önnek a kényelmet
Tovább

Szakmai cikkek a MOL kenőanyagok világából

Tudjon meg többet a legújabb fejlesztésekről, a kenőanyagokat érintő hazai és nemzetközi hírekről, új termékeink elérhetőségéről, szakmai szolgáltatásainkról.
Tovább

MOL Engineering szolgáltatások

Ismerje meg a kenőanyagokhoz kacsolódó teljes körű mérnöki szolgáltatásainkat, és tegye biztonságosabbá és hatékonyabbá gépei működését!
Tovább

Nem rendelhető, készleten lévő termékek


Tovább

Kenőanyagok - ÁSZF


Tovább

Teljes termékválasztékunkat közlekedési kenőanyagok, ipari olajok, fémmegmunkálási segédanyagok, kenőzsírok és autóápolási termékek (szélvédőmosók, hűtőfolyadékok, fékfolyadékok) alkotják.