Autóápolási termékek

Az Ön vezetési élménye nekünk mindent megér! Szélvédőmosóink, fagyálló hűtőfolyadékaink és fékfolyadékaink minden úton elkísérik, és szinte észrevétlenül biztosítják Önnek a kényelmet

Fékfolyadékok

Lassítson biztonsággal! A személygépkocsik, haszongépjárművek és építőgépek fékrendszerei számára egyaránt kiváló minőségű, megbízható, szélsőséges hőmérsékleti viszonyok közt is helytálló fékfolyadékokat kínálunk, melyek teljesítik a vevőink elvárt értékeket.
Tovább

Fagyálló hűtőfolyadékok

A legnagyobb hidegben is biztonságban érezheti magát velünk! Fagyálló hűtőfolyadékaink alkalmazkodnak a legkülönfélébb gépjárművek motorjainak adottságaihoz, hogy a lehető legjobb védelmet biztosíthassák a kedvezőtlen időjárási viszonyok között is.
Tovább

Szélvédőmosó folyadékok

Minden üvegfelületet hatékonyan tisztít! Nem csak a szélvédőt, de a többi üvegfelületet is megvédik a szennyeződésektől, télen, nyáron szélvédőmosó folyadékaink. Fokozzák a gépkocsivezetés biztonságát, és nem károsítják a fényezést. Többféle illattal kínáljuk őket.
Tovább

Ioncserélt víz

Jó ha kéznél van! A nélkülözhetetlen segítő, azaz az ioncserélt víz is része kínálatunknak. Így Ön az autózás minden percét gondtalanul élvezheti.
Tovább

AdBlue NOx- redukáló adalék

Készítmény az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott dízelüzemű járművek nitrogénoxid (NOx) emissziójának csökkentésére.
Tovább

Adalékanyagok és egyéb termékek

Többcélú, prémium üzemanyag-utóadalékok kimagasló tulajdonságokkal, amelyekre az Ön gépkocsijának is bármikor szüksége lehet.
Tovább