MOL Gold és Silver Kártya

A havi 500 literes üzemanyag fogyasztást meghaladó vállalkozások részére fejlesztettük ki a MOL Gold és Silver Kártya konstrukciókat, amelyek használatával Önök még biztonságosabban, gazdaságosabban és kényelmesebben intézhetik cégük üzemanyag-vásárlásait.
A MOL Gold és Silver Kártyák előnyei

 • Legnagyobb magyarországi töltőállomás-hálózat és külföldi elfogadás

A MOL Magyarország legnagyobb kúthálózatával, kiváló minőségű üzemanyagokkal, szolgáltatásokkal és shoptermékek széles választékával várja vásárlóit. Bármerre járnak az országban, 30-40 km-es körzeten belül biztosan találnak MOL-töltőállomást.
A kényelmes vásárlásról a határon túl sem kell lemondaniuk, mivel a MOL Gold Kártyát Európa egyre több országában – Magyarországon kívül Romániában, Szlovéniában, Szerbiában a MOL, Szlovákiában a Slovnaft, Csehországban a Slovnaft és a Pap Oil, Horvátországban a Tifon és az INA teljes hálózatában, Ausztriában a MOL és a Roth kiemelt kútjain, valamint Bosznia-Hercegovinában az EnergoPetrol hálózatában, továbbá Olaszországban az API/IP hálózatában – már több mint 3600 töltőállomáson fogadják el fizetőeszközként, a magyarországitól eltérő feltételek mellett.

 • Kedvezményes listaár

Bármely magyarországi MOL-töltőállomáson tankolnak, a MOL az üzemanyagot egységes, kedvezményes listaáron (Gold-Silver Kártyás listaáron) számolja el Önöknek.

 • Kedvezőbb ár garanciája

A szelektív árazás miatt alacsonyabb áron értékesítő töltőállomások esetében a tankolásokat az Önök részére – amennyiben az a listaárnál kedvezőbb – kúti áron számoljuk el, minden más esetben továbbra is a listaár képezi a számlázás alapját.

 • Halasztott fizetés

A MOL Gold és Silver Kártyák halasztott fizetést biztosító kártyaként működnek, ennek köszönhetően az Önök cége kamatnyereségre tesz szert. A MOL havonta két számlát készít, melyeket 14 napos fizetési határidővel, átutalással egyenlítenek ki, így csökken cégük készpénzforgalma, mérséklődnek az adminisztrációs terheik, valamint átláthatóbbá, kezelhetőbbé válnak üzemanyag költségeik.

 • Ingyenes Virtuális Kártya Központ (VKK)

A Virtuális Kártya Központra történt regisztrálást követően Önök letölthetik az elmúlt 3 havi számláikat, az aktuális számlázási időszak alatt lebonyolított tranzakciókat, az aktuális listaárat, töltőállomás listát. Lehetőség nyílik továbbá kártyarendelésre és letiltásra, a PIN kód megváltoztatására, valamint megtekintheti a még le nem számlázott tranzakcióikat is.

 • Ingyenes Assistance call center szolgáltatás

Minden Gold és Silver Kártyához 0-24 órás, belföldi assistance segélyhívó szolgáltatást biztosítunk.

 • Egyedi beállítási lehetőségek

Igényeiknek megfelelően Önök választhatnak a kétféle kártyatípus közül!

MOL Gold Kártya

 •  Személyazonosító (PIN) kóddal, mágnes csíkkal ellátott dombornyomású, on-line működésű kártya.
 • Elvesztése vagy ellopása esetén 1 órán belül letiltható.
 • A Gold Kártya a MOL-csoport teljes töltőállomás-hálózatában használható, így Magyarország mellett Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Horvátországban, Romániában, Csehországban, Bosznia-Hercegovinában és Olaszországban.


MOL Silver Kártya

 • Személyazonosító (PIN) kóddal, mágnes csíkkal ellátott dombornyomású, on-line működésű kártya.
 • Elvesztése vagy ellopása esetén 1 órán belül letiltható.
 • A Silver Kártya kizárólag a MOL magyarországi töltőállomás-hálózatában használható.

 

Önök választhatják meg, ki vásárolhat a kártyákkal!

 • A rendszámra szóló üzemanyagkártya felhasználója a gépjármű vezetője, aki üzemanyagot a megjelölt forgalmi rendszámú gépjármű üzemanyagtartályába töltheti.
 • A névre szóló üzemanyagkártya felhasználója, a kártyán megjelölt személy, aki üzemanyagot bármely általa használt gépjármű üzemanyagtartályába töltheti.

 

Önök választhatnak a biankó Gold és Silver Kártyák közül is!

 • Garázs kártya: A PIN-kód ismeretében a kártya használója bármilyen gépjárműbe vételezhet üzemanyagot.
 • Hordó kártya: A PIN-kód ismeretében a kártya használója bármilyen gépjárműbe és/vagy arra alkalmas edénybe vételezhet üzemanyagot.


Önök választhatják ki, hogy a kártya mely töltőállomási termékek megvásárlására, illetve mely szolgáltatások igénybevételére legyen alkalmas.

Kártyarendeléskor Ön előre, a termékkategóriák keretein belül, tetszőleges kombinációban tudja meghatározni, hogy kártyája mely termékekre illetve szolgáltatásokra legyen érvényes. A vásárlási jogosultságot a MOL-töltőállomásokon a használat során elektronikusan ellenőrizzük

Hogyan igényelhető a MOL Gold és Silver kártya? Ön még nem rendelkezik MOL Gold és/vagy MOL Silver üzemanyagkártyával? Amennyiben a fenti tájékoztató elnyerte tetszését, kérjük, töltse ki adatlapunkat, és elküldjük Önnek standard ajánlatunkat!