Üzemanyagok

Velünk minden úton biztonsággal haladhat! A földön, a vízen, vagy levegőben egyaránt a legkorszerűbb üzemanyagot kínáljuk Önnek. Döntsön a feladatnak megfelelően!

MOL Truck Diesel
Üzemanyag – nagyoknak

Minden fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó vállalatnak, amely felelősségteljesen, költséghatékonyan és hosszú távon kíván a gazdaság mozgatórugójaként működni, kiemelten fontos, hogy gépjárművei folyamatosan az utakon legyenek és megbízhatóan, legfőképp gazdaságosan fussanak.
Tovább

Autógáz

Kedvezőbb károsanyag-kibocsátás, gazdaságossággal karöltve. A speciális összetételű, magas oktánszámú, biztonságosan tankolható és használható autógázt a kijelölt töltőállomásainkon és szerződéses partnereinknél MOL eco+ Autógáz márkanéven találhatja meg.
Tovább

Motorbenzin

Megbízhatóság, a teljességig tökéletesítve. Motorbenzinjeink a legmodernebb befecskendezős és turbó feltöltésű, valamint a hagyományos rendszerű karburátoros motorok számára is ideálisak.
Tovább

Gázolaj

Alacsony kéntartalom, nagy hidegtűrő képesség. A MOL motorikus gázolaj kiváló minőségét a folyamatos fejlesztés és az adalékgyártó cégek új fejlesztésű adalékanyagai biztosítják.
Tovább

AdBlue NOx- redukáló adalék

Készítmény az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott dízelüzemű járművek nitrogénoxid (NOx) emissziójának csökkentésére.
Tovább

Bunker gázolaj

A MOL Bunker gázolaj a hajózás korszerű üzemanyaga, amely megfelel a DIN 51603-1 szabvány előírásainak.
Tovább

JET-A1

A biztonságos repülés hajtóanyaga. A kiváló teljesítményű JET-A1 sugárhajtómű-tüzelőanyag tisztaságát a speciális gyártási körülmények garantálják.
Tovább