Vegyipari termékek

A vegyiparban is a pontosságra, és a legmagasabb minőségre törekszünk! Ismerje meg az aromások, a speciális benzinek, a parafinok, a bázisolajok és a kiszerelt termékeink jellemzőit!

Aromások

Ragaszkodni fog hozzánk! A lakk- és festékiparban használatos aromásoknál, csakúgy, mint minden vegyipari termékünknél, kitüntetett figyelmet fordítunk a szabványok betartására.
Tovább

Speciális benzinek

Speciális feladatok? Nincs akadály! A festék-, lakk- és gumiipar számára is a tökéletes megoldást kínáljuk, legyen szó bármennyire speciális feladatról.
Tovább

Paraffinok

A kémiai átalakítás nélkül, vagy kémiai alapanyagként széles körben alkalmazott paraffinok is vegyipari kínálatunk részei.
Tovább

Bázisolajok

A bázisolaj a kenőanyagok (kenőolajok, kenőzsírok) fő alkotó komponense, mely felhasználható ipari és motorolajok gyártásához egyaránt. Kenőanyaggyártó üzemekben, kisebb mennyiségben bitumengyártáshoz és a gumiiparban is használatos.
Tovább

Egyéb termékek

Versenyautó vagy kénsavgyártás? Vegyipari termékeink közül Ön a legkülönbözőbb feladatokhoz választhat hatékony és professzionális segítséget.
Tovább

Kiszerelt termékek

Egy csomagban minden, amire csak szüksége lehet! Vegyipari termékeinket döntően a vevőink által biztosított eszközzel szállítjuk. De igény esetén megszervezzük a házhoz szállítást is!
Tovább